Przepis konkursowy

PYSZNA SAŁATKA PIECZARKOWA
Zdjęcie przepisu
Składniki:
pieczarki , 300 g.
Jaja Ale Jaja Biedronka, 9 szt.
Ser żółty , 150 g.
Pęczek grubego szczypiorku, 1 szt.
majonez Splendido Biedronka, 3-4 łyżki
Śmietana 18 % Mleczna Dolina, 1 łyżka
oliwa z oliwek Soleada, 2-3 łyżeczki
sól, pieprz,, do smaku
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 4
poziom trudności: łatwy
Autor: Małgorzata (Tomaszów Mazowiecki)
(Głosów: 10)


Zostań mistrzem kuchni

Oczyszczone pieczarki pokroić w kostkę, wrzucić na patelnię z rozgrzaną odrobiną masła, posolić. Podsmażyć tylko tyle, aby zmiękły. Powstały sok odlać, pieczarki przełożyć do miski. Ser i jajka pokroić w kostkę, dodać pokrojony szczypior, wymieszać z majonezem, śmietaną, oliwą. Doprawić solą oraz pieprzem.
Domowa Pizza  Włoska
Domowa Pizza Włoska
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 8
TORT ŚMIETANKOWO - WANILIOWY
TORT ŚMIETANKOWO -...
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 4132
Czekoladowo - malinowe muffinki z kokosową bitą śmietaną
Czekoladowo - malinowe...
30-60 min. 8 łatwy
Głosów: 65
Makaron z zielonym pesto i czerwonymi dodatkami
Makaron z zielonym...
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 143
Pieczony Camembert z tymiankiem
Pieczony Camembert z...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 3749
Sałatka Muszelka
Sałatka Muszelka
30 min. 6 łatwy
Głosów: 86