Przepis konkursowy

DE VOLAIE Z DORSZA
Zdjęcie przepisu
Składniki:
2 MAŁE FILETY Z DORSZA ATLANTYCKIEGO,
1 MAŁA CZERWONA PAPRYKA,
2 PLASTRY ŻÓŁTEGO SERA,
4 DKG MASŁA MLECZNA DOLINA,
2 LIŚCIE SELERA,
PIEPRZ CYTRYNOWY ,SÓL,
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: JADWIGA (SŁAWA)
(Głosów: 5)


Zostań mistrzem kuchni

FILETY ODSĄCZYĆ W RĘCZNIKU PAPIEROWYM, POSYPAĆ PIEPRZEM CYTRYNOWYM I SOLĄ.NA FILETY ROZŁOŻYĆ PLASTRY SERA , SELER, SŁUPKI PAPRYKI, SŁUPKI MASŁA. UFORMOWAĆ ROLADKI. KAŻDĄ ROLADKĘ OBTOCZYĆ W MĄCE, ROZMĄCONYM JAJKU I BUŁCE TARTEJ. SMAŻYĆ NA ZŁOTO Z KAŻDEJ STRONY. PODAWAĆ Z ZIEMNIAKAMI I ULUBIONA SURÓWKĄ.
Sałatka z gruszką i kurczakiem
Sałatka z gruszką i...
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 20
Roladki z pesto
Roladki z pesto
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 4
Cygara mielone nadziewane szpinakiem i serem feta
Cygara mielone...
30-60 min. 4 średni
Głosów: 1209
Tort bezowy z malinami, serkiem mascarpone pod chmurką z czekolady
Tort bezowy z...
pow. 60 min. 6 średni
Głosów: 1
Pieczarkowy egzorcysta
Pieczarkowy egzorcysta
30-60 min. 8 łatwy
Głosów: 10
Pizza z cukinią i pesto
Pizza z cukinią i pesto
30 min. 2 średni
Głosów: 47