Przepis konkursowy

DE VOLAIE Z DORSZA
Zdjęcie przepisu
Składniki:
2 MAŁE FILETY Z DORSZA ATLANTYCKIEGO,
1 MAŁA CZERWONA PAPRYKA,
2 PLASTRY ŻÓŁTEGO SERA,
4 DKG MASŁA MLECZNA DOLINA,
2 LIŚCIE SELERA,
PIEPRZ CYTRYNOWY ,SÓL,
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: JADWIGA (SŁAWA)
(Głosów: 5)


Zostań mistrzem kuchni

FILETY ODSĄCZYĆ W RĘCZNIKU PAPIEROWYM, POSYPAĆ PIEPRZEM CYTRYNOWYM I SOLĄ.NA FILETY ROZŁOŻYĆ PLASTRY SERA , SELER, SŁUPKI PAPRYKI, SŁUPKI MASŁA. UFORMOWAĆ ROLADKI. KAŻDĄ ROLADKĘ OBTOCZYĆ W MĄCE, ROZMĄCONYM JAJKU I BUŁCE TARTEJ. SMAŻYĆ NA ZŁOTO Z KAŻDEJ STRONY. PODAWAĆ Z ZIEMNIAKAMI I ULUBIONA SURÓWKĄ.
Schabowy z piersi kurczaka z dodatkami
Schabowy z piersi...
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 1114
Piersi z kurczaka w domowym papirusie
Piersi z kurczaka w...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 1
Tarta pomidorowa
Tarta pomidorowa
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 1
Tuńczyk z zieleniną
Tuńczyk z zieleniną
30 min. 2 łatwy
Głosów: 95
Bezy z poziomkami
Bezy z poziomkami
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 120
Tarta z brokułami i serem feta
Tarta z brokułami i...
pow. 60 min. 4 łatwy
Głosów: 3975