Przepis konkursowy

MUSLI Z TRUSKAWKAMI
Zdjęcie przepisu
Składniki:
truskawki, 200g
jogurt naturalny typu greckiego, Tolonis, 400g
dowolne musli, 6 łyżek
migdały, łyżki
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Klaudia (Śrem)
(Głosów: 3)


Zostań mistrzem kuchni

Na suchej patelni uprażyć musli z migdałami, zostawić do ostygnięcia. Truskawki rozgnieść widelcem i ułożyć na dnie pucharka. Na truskawki wyłożyć jogurt, a sam wierzch posypać uprażonym musli z migdałami. Smacznego!
Ciasto z pianką budyniową i malinami
Ciasto z pianką...
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 253
Tort czekoladowy z kremem wiśniowym
Tort czekoladowy z...
30 min. 8 średni
Głosów: 4
Szaszłyk Grecki
Szaszłyk Grecki
30-60 min. 2 średni
Głosów: 15
Piersi z kurczaka w domowym papirusie
Piersi z kurczaka w...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 1
Tosty francuskie z salsą pomidorową
Tosty francuskie z...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 712
Łosoś z karmelizowana gruszka i figami
Łosoś z karmelizowana...
30 min. 2 średni
Głosów: 123