Przepis konkursowy

PASTA Z WĄTRÓBKI DROBIOWEJ
Zdjęcie przepisu
Składniki:
Wątróbka drobiowa, 450g
Boczek wędzony, 200g
Cebule średnie, 2szt
Żółtka ugotowane na twardo, 2szt
Olej , do smażenia
Sól pieprz, do smaku
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 6
poziom trudności: łatwy
Autor: Krystyna (Radlin)
(Głosów: 10)


Zostań mistrzem kuchni

Wątróbkę smażymy krótko na oleju z dwóch stron. Cebulę kroimy w kosteczkę i lekko smażymy. Boczek kroimy w kostkę i przesmażamy. Wszystkie składniki wrzucamy do misy melaksera i rozdrabniamy przy użyciu noża. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Schładzamy i gotowe.SMACZNEGO
Ciasto Shrek
Ciasto Shrek
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 384
Domowa pizza z papryką
Domowa pizza z papryką
30 min. 4 łatwy
Głosów: 10
Nadziewana Francuzeczka mięsem mielonym i szpinakiem
Nadziewana...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 3940
Rolada
Rolada
30-60 min. 8 średni
Głosów: 280
Tarta z pieczarkami
Tarta z pieczarkami
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 1541
Sałatka z piersią kurczaka
Sałatka z piersią...
30 min. 8 łatwy
Głosów: 920