Przepis konkursowy

TYMBALIKI W KSZTAŁCIE ŚWINEK
Zdjęcie przepisu
Składniki:
filet z piersi kurczaka, 1 kg
włoszczyzna, pęczek z biedronki
żelatyna, paczka
Przygotowanie:
czas: pow. 60 min. porcja: 8
poziom trudności: łatwy
Autor: Anna (Katowice)
(Głosów: 707)


Zostań mistrzem kuchni

Filety myjemy wkładamy do garnka,włoszczyznę obieramy i wkładamy do garnka zalewamy wodą i gotujemy do miękkości .Potem kroimy mięso i wrzucamy do buteki najlepiej po nestea 0,5 l.Odlewamy 0.5 l wywaru i mieszamy z żelatyną .Wlewamy do buteki zakrecamy i czekamy aż stęrzeje.Butelkę rozcinamy i dekorujemy.
Tort z bitą śmietaną i serkiem marscarpone
Tort z bitą śmietaną i...
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 12
Mule z pomidorami i chilli
Mule z pomidorami i...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 22
Muffinki Biedronki- błyskawiczne
Muffinki Biedronki-...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 16
Pieczarkowy egzorcysta
Pieczarkowy egzorcysta
30-60 min. 8 łatwy
Głosów: 10
Focaccia z figami
Focaccia z figami
pow. 60 min. 2 średni
Głosów: 120
Truskawkowe wspomnienie
Truskawkowe wspomnienie
30 min. 2 łatwy
Głosów: 7