Przepis konkursowy

TYMBALIKI W KSZTAŁCIE ŚWINEK
Zdjęcie przepisu
Składniki:
filet z piersi kurczaka, 1 kg
włoszczyzna, pęczek z biedronki
żelatyna, paczka
Przygotowanie:
czas: pow. 60 min. porcja: 8
poziom trudności: łatwy
Autor: Anna (Katowice)
(Głosów: 707)


Zostań mistrzem kuchni

Filety myjemy wkładamy do garnka,włoszczyznę obieramy i wkładamy do garnka zalewamy wodą i gotujemy do miękkości .Potem kroimy mięso i wrzucamy do buteki najlepiej po nestea 0,5 l.Odlewamy 0.5 l wywaru i mieszamy z żelatyną .Wlewamy do buteki zakrecamy i czekamy aż stęrzeje.Butelkę rozcinamy i dekorujemy.
Naleśniki z tuńczykiem
Naleśniki z tuńczykiem
30 min. 6 łatwy
Głosów: 0
Tabouleh
Tabouleh
30 min. 6 łatwy
Głosów: 1869
Zapiekanka ziemniaczana z sadzonymi jajkami
Zapiekanka...
pow. 60 min. 6 łatwy
Głosów: 135
ROLADKI Z CHRZANOWYM FARSZEM
ROLADKI Z CHRZANOWYM...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 4
Nadziewane papryki
Nadziewane papryki
30 min. 4 łatwy
Głosów: 341
Zdrowa pizza
Zdrowa pizza
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 163