Przepis konkursowy

NADZIANE KLUSKI
Zdjęcie przepisu
Składniki:
żółty ser, 12 plastrów
2 opakowania bułek na parze, 12 szt.
sos słodko- kwaśny ASPIRO, 1 słoik
mięso mielone, 0,5 kg
ketchup,
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 6
poziom trudności: łatwy
Autor: Agnieszka (Ziemięcin)
(Głosów: 40)


Zostań mistrzem kuchni

Mięso mielone podsmażamy na patelni dodajemy sos słodko-kwaśny i jeszcze chwilkę razem dusimy. Z bułek parowych wydrążamy środki i nadziewany je przygotowanym mięsem mielonym( jeszcze gorącym). Każdą bułeczkę nadzianą mięsem przykrywamy plastrem żółtego sera i wkładamy do piekarnika na około 10-12 minut. Po wyjęciu z piekarnika dekorujemy ketchupem. Łatwe i szybkie danie, polecam! Smacznego!!!
Tort mięsny
Tort mięsny
30 min. 4 średni
Głosów: 119
Ciasto dyniowe z czekoladą
Ciasto dyniowe z...
pow. 60 min. 6 średni
Głosów: 11
Czekoladowe Muffiny z kremem
Czekoladowe Muffiny z...
30-60 min. 8 średni
Głosów: 4020
Potrawka drobiowa z warzywami w sosie serowym
Potrawka drobiowa z...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 0
Marynowany kurczak z ryżem i warzywami
Marynowany kurczak z...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 42
Zakręcone Cynamonowe Bułeczki Cinnamon Rolls, z brązowym masłem i polewą miodową
Zakręcone Cynamonowe...
pow. 60 min. 8 trudny
Głosów: 84