Przepis konkursowy

PYSZNA PASTA DO TOSTÓW ANCHOVIES
Zdjęcie przepisu
Składniki:
rozmaryn, 1 łyżeczka
masło, 2 łyżki
szczypiorek, 3 łyżki
chleb tostowy, 8 szt.
czosnek, 1 ząbek
Anchovies, 1 op.
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 8
poziom trudności: łatwy
Autor: Sylwia (Ossala)
(Głosów: 11)


Zostań mistrzem kuchni

Anchovies włóż do miseczki razem z rozmarynem, wymieszaj. Dodaj masło i przeciśnięty przez praskę czosnek. Ponownie wymieszaj, tak aby powstała jednolita masa. Gotową pastą posmaruj gorące, wcześniej podpieczone tosty i posyp szczypiorkiem. Smacznego !
Rolada z mięsa mielonego
Rolada z mięsa mielonego
pow. 60 min. 8 łatwy
Głosów: 0
Tort lodowy
Tort lodowy
pow. 60 min. 8 łatwy
Głosów: 21
Tagliatelle z mascarpone
Tagliatelle z mascarpone
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 96
Sałatka warstwowa z pierożkami tortellini
Sałatka warstwowa z...
30-60 min. 8 średni
Głosów: 66
Chicago Style Pizza
Chicago Style Pizza
pow. 60 min. 4 średni
Głosów: 28
Tortilla z kurczakiem
Tortilla z kurczakiem
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 503