Przepis konkursowy

PYSZNA PASTA DO TOSTÓW ANCHOVIES
Zdjęcie przepisu
Składniki:
rozmaryn, 1 łyżeczka
masło, 2 łyżki
szczypiorek, 3 łyżki
chleb tostowy, 8 szt.
czosnek, 1 ząbek
Anchovies, 1 op.
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 8
poziom trudności: łatwy
Autor: Sylwia (Ossala)
(Głosów: 11)


Zostań mistrzem kuchni

Anchovies włóż do miseczki razem z rozmarynem, wymieszaj. Dodaj masło i przeciśnięty przez praskę czosnek. Ponownie wymieszaj, tak aby powstała jednolita masa. Gotową pastą posmaruj gorące, wcześniej podpieczone tosty i posyp szczypiorkiem. Smacznego !
Pijana śliwka
Pijana śliwka
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 4208
Paella z kurczakiem i warzywami
Paella z kurczakiem i...
30-60 min. 8 średni
Głosów: 28
Cytrynowa słodkość
Cytrynowa słodkość
30-60 min. 8 średni
Głosów: 1801
Świnki w błotku
Świnki w błotku
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 9
Piersiaczki
Piersiaczki
30 min. 4 łatwy
Głosów: 47
Urodzinowy tort dla księżniczki
Urodzinowy tort dla...
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 2