Przepis konkursowy

PYSZNA PASTA DO TOSTÓW ANCHOVIES
Zdjęcie przepisu
Składniki:
rozmaryn, 1 łyżeczka
masło, 2 łyżki
szczypiorek, 3 łyżki
chleb tostowy, 8 szt.
czosnek, 1 ząbek
Anchovies, 1 op.
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 8
poziom trudności: łatwy
Autor: Sylwia (Ossala)
(Głosów: 11)


Zostań mistrzem kuchni

Anchovies włóż do miseczki razem z rozmarynem, wymieszaj. Dodaj masło i przeciśnięty przez praskę czosnek. Ponownie wymieszaj, tak aby powstała jednolita masa. Gotową pastą posmaruj gorące, wcześniej podpieczone tosty i posyp szczypiorkiem. Smacznego !
Stek z tuńczyka z musem marchewkowym i ziemniaczanym
Stek z tuńczyka z...
30-60 min. 2 średni
Głosów: 4213
Ciasto z malinami
Ciasto z malinami
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 2
Koktajl z borówek i truskawek z domieszką jogurtu greckiego
Koktajl z borówek i...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 3
PIERNIK  STAROPOLSKI
PIERNIK STAROPOLSKI
pow. 60 min. 6 średni
Głosów: 10
Złocisty chrupiący kurczak
Złocisty chrupiący...
30-60 min. 2 średni
Głosów: 1
Kruche miodule z sezamem
Kruche miodule z sezamem
pow. 60 min. 4 łatwy
Głosów: 2