Przepis konkursowy

PYSZNA PASTA DO TOSTÓW ANCHOVIES
Zdjęcie przepisu
Składniki:
rozmaryn, 1 łyżeczka
masło, 2 łyżki
szczypiorek, 3 łyżki
chleb tostowy, 8 szt.
czosnek, 1 ząbek
Anchovies, 1 op.
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 8
poziom trudności: łatwy
Autor: Sylwia (Ossala)
(Głosów: 11)


Zostań mistrzem kuchni

Anchovies włóż do miseczki razem z rozmarynem, wymieszaj. Dodaj masło i przeciśnięty przez praskę czosnek. Ponownie wymieszaj, tak aby powstała jednolita masa. Gotową pastą posmaruj gorące, wcześniej podpieczone tosty i posyp szczypiorkiem. Smacznego !
Szpinakowe słońce na francuskim cieście
Szpinakowe słońce na...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 78
Makaron Lumaconi z dorszem i suszonymi pomidorami zapiekany w cytrynowym beszamelu
Makaron Lumaconi z...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 13
Jesienna zapiekanka Occhi di Lupo
Jesienna zapiekanka...
30-60 min. 6 łatwy
Głosów: 111
Risotto z borowikami
Risotto z borowikami
30-60 min. 4 średni
Głosów: 252
Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem
Rolada szpinakowa z...
pow. 60 min. 2 średni
Głosów: 3
Zakręcona i nadziana roladka
Zakręcona i nadziana...
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 1