Przepis konkursowy

ARTYSTYCZNY ŁAD
Zdjęcie przepisu
Składniki:
ćwiartka kurczaka, 2szt.
ryż, 100g
ogórek, 2 szt
pomidory w puszce, 1 sztuka
bazylia prymat, 10g
oregano, 10g
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 2
poziom trudności: średni
Autor: Katarzyna (Pajęczno)
(Głosów: 1099)


Zostań mistrzem kuchni

Gotujemy ryż. W naczyniu żaroodpornym z olejem smażymy ćwiartki kurczaka. Rozdrabniamy ogórek na talerz. Na patelnię wrzucamy pomidory w puszce, dodajemy oregano, bazylie, sól i pieprz i gotujemy. Potem pastę nakładamy na ryż i układamy fajnie na talerzu.
Budyniowe babeczki z polewą czekoladową
Budyniowe babeczki z...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 4262
Muffinki czekoladowe
Muffinki czekoladowe
30-60 min. 6 łatwy
Głosów: 2
Pizza leśna na rukoli pod lazurem
Pizza leśna na rukoli...
30 min. 6 łatwy
Głosów: 1161
Klopsy Królewskie
Klopsy Królewskie
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 21
Kokosowa panna cotta z sosem z mango
Kokosowa panna cotta z...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 307
Szybki pożywny tost z jajkiem, sosem i ketchupem
Szybki pożywny tost z...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 1202