Przepis konkursowy

NADZIEWANE PAMPUCHY
Zdjęcie przepisu
Składniki:
bułki na parze, 8szt
mięso mielone wieprzowe, 0,5kg
sos bolognese, 1opakowanie
cebula, 1szt
pieczarki, 200g
ser żółty, 250g
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 4
poziom trudności: średni
Autor: Joanna (Koszalin)
(Głosów: 20)


Zostań mistrzem kuchni

Mięso najpierw lekko podsmażamy na patelni, doprawiamy solą i pieprzem do smaku - dodajemy pieczarki, cebulę i paprykę. Później mieszamy wszystko z sosem bolognese. Po kilku minutach nakładamy farsz do wydrążonych wcześniej bułeczek. Nastawiamy piekarnik na 200 C i pieczemy ok 10 min, do momentu, aż bułeczki się zarumienią. Kilka minut przed końcem posypujemy startym serem.
Ramki z ciasta francuskiego wypełnione pysznościami
Ramki z ciasta...
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 2017
Zapiekanka warzywna z kurczakiem w sosie jogurtowym
Zapiekanka warzywna z...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 12
Tartaletki z musem malinowym
Tartaletki z musem...
pow. 60 min. 6 łatwy
Głosów: 992
Kokosowe paski z piersi kurczaka
Kokosowe paski z...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 1374
Malinowa rozkosz
Malinowa rozkosz
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 26
Kotleciki drobiowe z czerwoną soczewicą
Kotleciki drobiowe z...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 36