Przepis konkursowy

PYSZNA SAŁATKA PIECZARKOWA
Zdjęcie przepisu
Składniki:
pieczarki , 300 g.
Jaja Ale Jaja Biedronka, 9 szt.
Ser żółty , 150 g.
Pęczek grubego szczypiorku, 1 szt.
majonez Splendido Biedronka, 3-4 łyżki
Śmietana 18 % Mleczna Dolina, 1 łyżka
oliwa z oliwek Soleada, 2-3 łyżeczki
sól, pieprz,, do smaku
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 4
poziom trudności: łatwy
Autor: Małgorzata (Tomaszów Mazowiecki)
(Głosów: 10)


Zostań mistrzem kuchni

Oczyszczone pieczarki pokroić w kostkę, wrzucić na patelnię z rozgrzaną odrobiną masła, posolić. Podsmażyć tylko tyle, aby zmiękły. Powstały sok odlać, pieczarki przełożyć do miski. Ser i jajka pokroić w kostkę, dodać pokrojony szczypior, wymieszać z majonezem, śmietaną, oliwą. Doprawić solą oraz pieprzem.
Risotto grzybowe z orzechami włoskimi i natką
Risotto grzybowe z...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 120
Czekoladowiec Gizmo
Czekoladowiec Gizmo
pow. 60 min. 4 łatwy
Głosów: 1
Sałatka z prażonym słonecznikiem
Sałatka z prażonym...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 3648
Nadziewana Francuzeczka mięsem mielonym i szpinakiem
Nadziewana...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 3940
Chłodnik z pieczonych , młodych buraków ..z jogurtem greckim.
Chłodnik z pieczonych...
30-60 min. 6 łatwy
Głosów: 29
Roladki z kurczaka, pesto i suszonymi pomidorami w towarzystwie kolorowej baszty
Roladki z kurczaka,...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 10