Przepis konkursowy

PYSZNIUTKA SAŁATKA ZIEMNIACZANO-WARZYWNA
Zdjęcie przepisu
Składniki:
majonez, 3 łyżki
jogurt naturalny typu greckiego. Tolonis, 3 łyżki
musztarda, 1 łyżka
ziemniaki ugotowane w mundurkach, 8 ziemniaków
rzodkiewka, 1 pęczek
ogórek świeży, 1 sztuka
posiekany koperek, 1 łyżka
posiekana natka pietruszki, 1 łyżka
posiekany szczypiorek, 1 łyżka
pieprz, 3 g
sól, 3 g
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 4
poziom trudności: łatwy
Autor: Zbigniew (Świebodzin)
(Głosów: 0)


Zostań mistrzem kuchni

Ziemniaki obierz, pokrój w kostkę, rzodkiewkę i ogórek w kosteczkę wymieszaj z koperkiem, natką pietruszki, szczypiorkiem, połącz z majonezem wymieszanym z jogurtem i musztardą, dopraw pieprzem i solą.
Grzanki z krewetkami i jajkiem sadzonym
Grzanki z krewetkami i...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 311
Polędwica wieprzowa Eli
Polędwica wieprzowa Eli
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 140
Gofry na słodko
Gofry na słodko
30 min. 4 łatwy
Głosów: 18
Tofu-omlet z mąki kokosowej
Tofu-omlet z mąki...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 0
Biszkoptowy chudzielec z jabłkami
Biszkoptowy chudzielec...
30 min. 8 łatwy
Głosów: 34
Penne z tuńczykiem, szpinakiem i pomidorami malinowymi
Penne z tuńczykiem,...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 12