Przepis konkursowy

MOJA KAPUSTA KISZONA Z KASZĄ WIEJSKĄ
Zdjęcie przepisu
Składniki:
1kg kapusta kiszona w wiaderku z Biedronki, 0,5 szkl. kasza wiejska
1 łyżka majeranku, 1 łyżka przyprawy PODRAWKA
30 dag boczku, 2 średnie cebule
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 4
poziom trudności: łatwy
Autor: Agnieszka (Jeziorany)
(Głosów: 667)


Zostań mistrzem kuchni

GOTUJĘ KAPUSTĘ JAK JEST LEKKO MIĘKKA DODAJĘ KASZĘ WIEJSKĄ NASTĘPNIE WSZYSTKIE POTRZEBNE PRZYPRAWY CZYLI MAJERANEK I WEGETĘ DO SMAKU POD KONIEC DODAJĘ SKWARKI USMAŻONE Z CEBULĄ,KAŻDY DOPRAWIA WEDŁUG SWEGO GUSTU.
Zapiekanka warzywna z kurczakiem w sosie jogurtowym
Zapiekanka warzywna z...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 12
Zapiekanka twarogowa z warzywami
Zapiekanka twarogowa z...
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 702
Sodziaki
Sodziaki
30 min. 4 łatwy
Głosów: 3973
Serowe muszelki w sosie pomidorowym
Serowe muszelki w...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 793
Zapiekanka z gnocchi
Zapiekanka z gnocchi
30 min. 6 łatwy
Głosów: 19
Świniak na śniadanie
Świniak na śniadanie
30 min. 6 łatwy
Głosów: 122