Przepis konkursowy

MOJA KAPUSTA KISZONA Z KASZĄ WIEJSKĄ
Zdjęcie przepisu
Składniki:
1kg kapusta kiszona w wiaderku z Biedronki, 0,5 szkl. kasza wiejska
1 łyżka majeranku, 1 łyżka przyprawy PODRAWKA
30 dag boczku, 2 średnie cebule
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 4
poziom trudności: łatwy
Autor: Agnieszka (Jeziorany)
(Głosów: 667)


Zostań mistrzem kuchni

GOTUJĘ KAPUSTĘ JAK JEST LEKKO MIĘKKA DODAJĘ KASZĘ WIEJSKĄ NASTĘPNIE WSZYSTKIE POTRZEBNE PRZYPRAWY CZYLI MAJERANEK I WEGETĘ DO SMAKU POD KONIEC DODAJĘ SKWARKI USMAŻONE Z CEBULĄ,KAŻDY DOPRAWIA WEDŁUG SWEGO GUSTU.
Amerykańskie naleśniki z owocami
Amerykańskie naleśniki...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 1
Kurczak w makaronowej tafli
Kurczak w makaronowej...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 9
Torcik malinowy
Torcik malinowy
30-60 min. 2 średni
Głosów: 7
Sałatka Muszelka
Sałatka Muszelka
30 min. 6 łatwy
Głosów: 86
Gofry z kremem z bitej śmietany i mascarpone
Gofry z kremem z bitej...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 289
Kurczak w sosie kokosowym ze szpinakiem
Kurczak w sosie...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 6