Przepis konkursowy

MOJA KAPUSTA KISZONA Z KASZĄ WIEJSKĄ
Zdjęcie przepisu
Składniki:
1kg kapusta kiszona w wiaderku z Biedronki, 0,5 szkl. kasza wiejska
1 łyżka majeranku, 1 łyżka przyprawy PODRAWKA
30 dag boczku, 2 średnie cebule
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 4
poziom trudności: łatwy
Autor: Agnieszka (Jeziorany)
(Głosów: 667)


Zostań mistrzem kuchni

GOTUJĘ KAPUSTĘ JAK JEST LEKKO MIĘKKA DODAJĘ KASZĘ WIEJSKĄ NASTĘPNIE WSZYSTKIE POTRZEBNE PRZYPRAWY CZYLI MAJERANEK I WEGETĘ DO SMAKU POD KONIEC DODAJĘ SKWARKI USMAŻONE Z CEBULĄ,KAŻDY DOPRAWIA WEDŁUG SWEGO GUSTU.
Budyniowe z  galaretką
Budyniowe z galaretką
30 min. 6 średni
Głosów: 60
Ciasto marchewkowe
Ciasto marchewkowe
30-60 min. 8 łatwy
Głosów: 7
Polędwiczki w sosie miodowo-musztardowym z domowymi frytkami i dipem słodko-ostrym
Polędwiczki w sosie...
pow. 60 min. 4 łatwy
Głosów: 2
Wesołe ciasto pełne jajek
Wesołe ciasto pełne jajek
30-60 min. 6 łatwy
Głosów: 131
Sałatkowa pychotka
Sałatkowa pychotka
30 min. 6 łatwy
Głosów: 68
Smażone plasterki cukinni z farszem
Smażone plasterki...
30-60 min. 8 średni
Głosów: 73