Przepis konkursowy

TORCIK MALINOWY
Zdjęcie przepisu
Składniki:
jajka, 6
Cukier , 1 szklanka
Mąka, 4 łyżki
Mąka ziemniaczana, 2 łyżki
Proszek do pieczenia, 1 łyżka
Kakao, 3 łyżeczki
Kremówka, 0,5
Cukier puder, 2 łyżki
Maliny,
Jagody,
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 2
poziom trudności: średni
Autor: Sandra (Sośnie)
(Głosów: 7)


Zostań mistrzem kuchni

Jajka i cukier ubić a następnie dodawać stopniowa kolejne produkty czyli mąka , mąka ziemniaczana , proszek do pieczenia i kakao. Później gdy ubiliśmy te produkty przekładamy na tortownice i wkładamy do piekarnika na 30 minut. Gdy wyłożymy z piekarnika przekrawamy na trzy części i przekładamy biszkopt kremówką. Następnie dekorujemy malinami i jagodami i wkładamy do lodówki. Gdy wyłożymy tort jest już on gotowy do spożycia.
Makaron Mezzi Rigatoni z kurczakiem, brokułem, cukinią i bakłażanem
Makaron Mezzi Rigatoni...
30-60 min. 6 łatwy
Głosów: 14
RAKOTKRUMPLI
RAKOTKRUMPLI
30-60 min. 6 średni
Głosów: 22
Zupa pieczarkowa
Zupa pieczarkowa
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 1069
Zapiekane muszle makaronowe Lumaconi ze szpinakiem i serem Patios
Zapiekane muszle...
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 39
SAŁATKA FASOLOWA Z SEREM GORGONZOLA I POMIDORKAMI
SAŁATKA FASOLOWA Z...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 190
Tort wiśniowy z kremem mascarpone
Tort wiśniowy z kremem...
30-60 min. 6 średni
Głosów: 72