Przepis konkursowy

NADZIEWANE PAMPUCHY
Zdjęcie przepisu
Składniki:
bułki na parze, 8szt
mięso mielone wieprzowe, 0,5kg
sos bolognese, 1opakowanie
cebula, 1szt
pieczarki, 200g
ser żółty, 250g
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 4
poziom trudności: średni
Autor: Joanna (Koszalin)
(Głosów: 20)


Zostań mistrzem kuchni

Mięso najpierw lekko podsmażamy na patelni, doprawiamy solą i pieprzem do smaku - dodajemy pieczarki, cebulę i paprykę. Później mieszamy wszystko z sosem bolognese. Po kilku minutach nakładamy farsz do wydrążonych wcześniej bułeczek. Nastawiamy piekarnik na 200 C i pieczemy ok 10 min, do momentu, aż bułeczki się zarumienią. Kilka minut przed końcem posypujemy startym serem.
Udka po myśliwsku
Udka po myśliwsku
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 31
Dyniowo - grzybowe risotto
Dyniowo - grzybowe...
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 5
Parówki w cieście francuskim z serem i ziołami
Parówki w cieście...
30 min. 6 łatwy
Głosów: 59
Pizza królewska dla odchudzających
Pizza królewska dla...
30-60 min. 4 średni
Głosów: 3424
Ciastka twarogowe z marmoladą
Ciastka twarogowe z...
pow. 60 min. 8 łatwy
Głosów: 11
CIASTO SALCESON  - MURZYNEK Z JABŁKAMI
CIASTO SALCESON -...
30 min. 8 łatwy
Głosów: 31