Przepis konkursowy

TYMBALIKI W KSZTAŁCIE ŚWINEK
Zdjęcie przepisu
Składniki:
filet z piersi kurczaka, 1 kg
włoszczyzna, pęczek z biedronki
żelatyna, paczka
Przygotowanie:
czas: pow. 60 min. porcja: 8
poziom trudności: łatwy
Autor: Anna (Katowice)
(Głosów: 707)


Zostań mistrzem kuchni

Filety myjemy wkładamy do garnka,włoszczyznę obieramy i wkładamy do garnka zalewamy wodą i gotujemy do miękkości .Potem kroimy mięso i wrzucamy do buteki najlepiej po nestea 0,5 l.Odlewamy 0.5 l wywaru i mieszamy z żelatyną .Wlewamy do buteki zakrecamy i czekamy aż stęrzeje.Butelkę rozcinamy i dekorujemy.
Paella de marisco
Paella de marisco
30-60 min. 4 średni
Głosów: 17
Zapiekanka gyros
Zapiekanka gyros
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 48
Tort malinowy
Tort malinowy
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 849
Owocowy pucharek
Owocowy pucharek
30 min. 4 łatwy
Głosów: 203
Risotto grzybowe z orzechami włoskimi i natką
Risotto grzybowe z...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 120
Puszysty omlet śniadaniowy
Puszysty omlet...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 21