Przepis konkursowy

WYKWINTNE TOSTY MAŚLANE Z ŁOSOSIEM
Zdjęcie przepisu
Składniki:
łosoś wędzony w plastrach, 50g
tost maślany, 4szt
chrzan w słoiku, 1łyżeczka
majonez, 2łyżki
cebula, 1/2 małej
ocet balsamiczny, 2łyżki
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Ewelina (Hrubieszów)
(Głosów: 3841)


Zostań mistrzem kuchni

Cebulę pokroić w piórka i wymieszać z octem balsamicznym, włożyć do lodówki na co najmniej 15 min. Chrzan połączyć z majonezem w małym pojemniczku i odstawić. Chleb maślany upiec na rumiano w tosterze. Na każdą kromkę układać plaster łososia, warstwę sosu majonezowo- chrzanowego i cebulę w occie balsamicznym.
Quiche z kurkami i serem bałkańskim
Quiche z kurkami i...
pow. 60 min. 4 łatwy
Głosów: 49
Miodowy Orzechowiec
Miodowy Orzechowiec
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 244
Hamburger wołowy premium
Hamburger wołowy premium
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 73
Krokiety mięsno-warzywne w złotej panierce
Krokiety...
pow. 60 min. 4 średni
Głosów: 13
Risotto grzybowe z orzechami włoskimi i natką
Risotto grzybowe z...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 120
Nadziane misie
Nadziane misie
pow. 60 min. 8 łatwy
Głosów: 47