Przepis konkursowy

WYKWINTNE TOSTY MAŚLANE Z ŁOSOSIEM
Zdjęcie przepisu
Składniki:
łosoś wędzony w plastrach, 50g
tost maślany, 4szt
chrzan w słoiku, 1łyżeczka
majonez, 2łyżki
cebula, 1/2 małej
ocet balsamiczny, 2łyżki
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Ewelina (Hrubieszów)
(Głosów: 3841)


Zostań mistrzem kuchni

Cebulę pokroić w piórka i wymieszać z octem balsamicznym, włożyć do lodówki na co najmniej 15 min. Chrzan połączyć z majonezem w małym pojemniczku i odstawić. Chleb maślany upiec na rumiano w tosterze. Na każdą kromkę układać plaster łososia, warstwę sosu majonezowo- chrzanowego i cebulę w occie balsamicznym.
Tort Dobosz
Tort Dobosz
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 43
Biszkopt z kremowym musem czekoladowym
Biszkopt z kremowym...
pow. 60 min. 8 łatwy
Głosów: 33
Pasta z wątróbki drobiowej
Pasta z wątróbki...
30-60 min. 6 łatwy
Głosów: 10
GALARETKOWIEC
GALARETKOWIEC
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 7
Aromatyczny łosoś pod indyjską chmurką
Aromatyczny łosoś pod...
pow. 60 min. 4 średni
Głosów: 4402
Zapiekanka Makaronowa z Kiełbaską
Zapiekanka Makaronowa...
30 min. 6 łatwy
Głosów: 3