Przepis konkursowy

PASTA Z WĄTRÓBKI DROBIOWEJ
Zdjęcie przepisu
Składniki:
Wątróbka drobiowa, 450g
Boczek wędzony, 200g
Cebule średnie, 2szt
Żółtka ugotowane na twardo, 2szt
Olej , do smażenia
Sól pieprz, do smaku
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 6
poziom trudności: łatwy
Autor: Krystyna (Radlin)
(Głosów: 10)


Zostań mistrzem kuchni

Wątróbkę smażymy krótko na oleju z dwóch stron. Cebulę kroimy w kosteczkę i lekko smażymy. Boczek kroimy w kostkę i przesmażamy. Wszystkie składniki wrzucamy do misy melaksera i rozdrabniamy przy użyciu noża. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Schładzamy i gotowe.SMACZNEGO
Zupa krem z Porów
Zupa krem z Porów
30-60 min. 6 średni
Głosów: 197
Tarta jeżynowa z nutką białej czekolady
Tarta jeżynowa z nutką...
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 137
TARTA Z GRANATEM
TARTA Z GRANATEM
30-60 min. 8 łatwy
Głosów: 12
Ciastka twarogowe z marmoladą
Ciastka twarogowe z...
pow. 60 min. 8 łatwy
Głosów: 11
Wieżyczka Łososiowa
Wieżyczka Łososiowa
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 4020
Tort wiśniowy z kremem mascarpone
Tort wiśniowy z kremem...
30-60 min. 6 średni
Głosów: 72