Przepis konkursowy

PASTA Z WĄTRÓBKI DROBIOWEJ
Zdjęcie przepisu
Składniki:
Wątróbka drobiowa, 450g
Boczek wędzony, 200g
Cebule średnie, 2szt
Żółtka ugotowane na twardo, 2szt
Olej , do smażenia
Sól pieprz, do smaku
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 6
poziom trudności: łatwy
Autor: Krystyna (Radlin)
(Głosów: 10)


Zostań mistrzem kuchni

Wątróbkę smażymy krótko na oleju z dwóch stron. Cebulę kroimy w kosteczkę i lekko smażymy. Boczek kroimy w kostkę i przesmażamy. Wszystkie składniki wrzucamy do misy melaksera i rozdrabniamy przy użyciu noża. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Schładzamy i gotowe.SMACZNEGO
Pizza leśna na rukoli pod lazurem
Pizza leśna na rukoli...
30 min. 6 łatwy
Głosów: 1161
Pyszna pasta do tostów Anchovies
Pyszna pasta do tostów...
30 min. 8 łatwy
Głosów: 11
Tort malinowo-śmietanowy
Tort malinowo-śmietanowy
30 min. 8 łatwy
Głosów: 3
Bułka zapiekana z jajkiem
Bułka zapiekana z jajkiem
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 15
Kopiec kreta bez pieczenia
Kopiec kreta bez...
30-60 min. 8 łatwy
Głosów: 4037
Ażurowe naleśniki orzechowe
Ażurowe naleśniki...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 3