Przepis konkursowy

PASTA Z WĄTRÓBKI DROBIOWEJ
Zdjęcie przepisu
Składniki:
Wątróbka drobiowa, 450g
Boczek wędzony, 200g
Cebule średnie, 2szt
Żółtka ugotowane na twardo, 2szt
Olej , do smażenia
Sól pieprz, do smaku
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 6
poziom trudności: łatwy
Autor: Krystyna (Radlin)
(Głosów: 10)


Zostań mistrzem kuchni

Wątróbkę smażymy krótko na oleju z dwóch stron. Cebulę kroimy w kosteczkę i lekko smażymy. Boczek kroimy w kostkę i przesmażamy. Wszystkie składniki wrzucamy do misy melaksera i rozdrabniamy przy użyciu noża. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Schładzamy i gotowe.SMACZNEGO
Curry dyniowe z kurczakiem i szpinakiem
Curry dyniowe z...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 64
Tarta mascarpone z nutką whisky i jagodami
Tarta mascarpone z...
30-60 min. 6 średni
Głosów: 70
Małże Nowozelandzkie na miętowym carpaccio z pomarańczy
Małże Nowozelandzkie...
30-60 min. 4 średni
Głosów: 151
WĄTRÓBKA ZAPIEKANA
WĄTRÓBKA ZAPIEKANA
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 35
Bigos z kurczakiem i grzybkami
Bigos z kurczakiem i...
pow. 60 min. 4 średni
Głosów: 1046
Straszne ciasto
Straszne ciasto
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 5