Przepis konkursowy

MOJA KAPUSTA KISZONA Z KASZĄ WIEJSKĄ
Zdjęcie przepisu
Składniki:
1kg kapusta kiszona w wiaderku z Biedronki, 0,5 szkl. kasza wiejska
1 łyżka majeranku, 1 łyżka przyprawy PODRAWKA
30 dag boczku, 2 średnie cebule
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 4
poziom trudności: łatwy
Autor: Agnieszka (Jeziorany)
(Głosów: 667)


Zostań mistrzem kuchni

GOTUJĘ KAPUSTĘ JAK JEST LEKKO MIĘKKA DODAJĘ KASZĘ WIEJSKĄ NASTĘPNIE WSZYSTKIE POTRZEBNE PRZYPRAWY CZYLI MAJERANEK I WEGETĘ DO SMAKU POD KONIEC DODAJĘ SKWARKI USMAŻONE Z CEBULĄ,KAŻDY DOPRAWIA WEDŁUG SWEGO GUSTU.
PIERŚ Z KURCZAKA W SOSIE SZPINAKOWO- ŚMIETANOWYM
PIERŚ Z KURCZAKA W...
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 2
Tort budyniowy Biedronka
Tort budyniowy Biedronka
pow. 60 min. 8 trudny
Głosów: 3791
Torcik czekoladowo-malinowy z mascarpone
Torcik...
30-60 min. 8 średni
Głosów: 4032
Ogniste naleśniki meksykańskie
Ogniste naleśniki...
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 4088
Zapiekanka Makaronowa z Kiełbaską
Zapiekanka Makaronowa...
30 min. 6 łatwy
Głosów: 3
Cukinia faszerowana warzywami - danie wegańskie
Cukinia faszerowana...
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 63