Przepis konkursowy

NADZIANE KLUSKI
Zdjęcie przepisu
Składniki:
żółty ser, 12 plastrów
2 opakowania bułek na parze, 12 szt.
sos słodko- kwaśny ASPIRO, 1 słoik
mięso mielone, 0,5 kg
ketchup,
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 6
poziom trudności: łatwy
Autor: Agnieszka (Ziemięcin)
(Głosów: 40)


Zostań mistrzem kuchni

Mięso mielone podsmażamy na patelni dodajemy sos słodko-kwaśny i jeszcze chwilkę razem dusimy. Z bułek parowych wydrążamy środki i nadziewany je przygotowanym mięsem mielonym( jeszcze gorącym). Każdą bułeczkę nadzianą mięsem przykrywamy plastrem żółtego sera i wkładamy do piekarnika na około 10-12 minut. Po wyjęciu z piekarnika dekorujemy ketchupem. Łatwe i szybkie danie, polecam! Smacznego!!!
Smażone plasterki cukinni z farszem
Smażone plasterki...
30-60 min. 8 średni
Głosów: 73
Mascarponowa przyjemność
Mascarponowa przyjemność
30 min. 2 łatwy
Głosów: 1
Polędwiczka wieprzowa z pijaną śliwką
Polędwiczka wieprzowa...
pow. 60 min. 2 średni
Głosów: 9
Pizza - czyli przez żołądek do serca
Pizza - czyli przez...
pow. 60 min. 4 średni
Głosów: 4016
Carpaccio z buraków
Carpaccio z buraków
30 min. 2 łatwy
Głosów: 2
Azjatycka tarta z kurczakiem
Azjatycka tarta z...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 42