Przepis konkursowy

PASTA JAJECZNA
Zdjęcie przepisu
Składniki:
jajko Ale Jaja, 4 szt.
ser żółty Światowid, 50 g
majonez, 2 łyżki
szczypiorek, 1 łyżka
maggi,
słodka papryka,
sól , pieprz,
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Katarzyna (Poznań)
(Głosów: 1)


Zostań mistrzem kuchni

Jajka ugotować na twardo. Ser żółty zetrzeć na tarce. Jajka pokroić w drobną kostkę, dodać starty ser, posiekany szczypiorek i majonez. Doprawić do smaku, wymieszać.
PĄCZKI
PĄCZKI
30-60 min. 8 średni
Głosów: 126
Tilapia z dwoma sosami
Tilapia z dwoma sosami
30-60 min. 8 łatwy
Głosów: 24
Rolada Serowa
Rolada Serowa
pow. 60 min. 6 łatwy
Głosów: 47
Tort z bitą śmietaną i serkiem marscarpone
Tort z bitą śmietaną i...
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 12
Truskawkowe babeczki
Truskawkowe babeczki
30 min. 4 łatwy
Głosów: 5
PROSTA ZAPIEKANKA MAKARONOWA
PROSTA ZAPIEKANKA...
pow. 60 min. 2 łatwy
Głosów: 3