Przepis konkursowy

ROLOWANE TOSTY
Zdjęcie przepisu
Składniki:
Chleb tostowy, 5 kormek
Ser w platerkach, 5 plastrów
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Damian (Zielona Góra)
(Głosów: 7)


Zostań mistrzem kuchni

Przygotowanie: Wałkujemy tosty na płasko, później obcinamy skórkę nakładamy na tosta ser, zwijamy w rulonik, na rozgrzaną patelnię wkładamy nasz zawinięty w tosta ser smażymy, aż do zabarwienia. Tosty kładziemy na talerzu i podajemy z ulubionym dipem. Rolowane tosty są idealną przekąska na imprezę i na pewno zaskoczą niejednego gościa. ;-)
Jabłka w cieście jogurtowym
Jabłka w cieście...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 22
Zapiekanka z chipsami
Zapiekanka z chipsami
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 4254
Sałatka z piersi kurczaka
Sałatka z piersi kurczaka
30 min. 8 łatwy
Głosów: 1747
Letni torcik brzoskwiniowy
Letni torcik...
pow. 60 min. 8 łatwy
Głosów: 60
Azjatycka tarta z kurczakiem
Azjatycka tarta z...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 42
Sałatka z polędwiczką i sosem porzeczkowym
Sałatka z polędwiczką...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 38