Przepis konkursowy

ROLOWANE TOSTY
Zdjęcie przepisu
Składniki:
Chleb tostowy, 5 kormek
Ser w platerkach, 5 plastrów
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Damian (Zielona Góra)
(Głosów: 7)


Zostań mistrzem kuchni

Przygotowanie: Wałkujemy tosty na płasko, później obcinamy skórkę nakładamy na tosta ser, zwijamy w rulonik, na rozgrzaną patelnię wkładamy nasz zawinięty w tosta ser smażymy, aż do zabarwienia. Tosty kładziemy na talerzu i podajemy z ulubionym dipem. Rolowane tosty są idealną przekąska na imprezę i na pewno zaskoczą niejednego gościa. ;-)
Roladki z brzoskwinią w winno-porowym sosie
Roladki z brzoskwinią...
30-60 min. 2 średni
Głosów: 109
Tarta z kurczakiem i warzywami
Tarta z kurczakiem i...
pow. 60 min. 4 łatwy
Głosów: 61
Rogaliki z marmoladą
Rogaliki z marmoladą
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 20
Pierś z gęsi duszona z jabłkiem, w sosie miodowym
Pierś z gęsi duszona z...
pow. 60 min. 2 średni
Głosów: 3701
Tuńczyk z zieleniną
Tuńczyk z zieleniną
30 min. 2 łatwy
Głosów: 95
Spaghetti jedyne takie
Spaghetti jedyne takie
30 min. 4 łatwy
Głosów: 13