Przepis konkursowy

SAŁATKA JARZYNOWA
Zdjęcie przepisu
Składniki:
Marchew, 3 szt.
Pietruszka, 2 szt.
Seler, 1/2 szt.
Ziemniak, 2 szt.
Ogórek kiszony, 3 szt.
Kukurydza konserwowa, 300g
Jajko Ale Jaja, 2 szt.
Cebula, 1 szt.
Majonez, 250g
Sól , pieprz,
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Katarzyna (Poznań)
(Głosów: 14)


Zostań mistrzem kuchni

Warzywa obrać, umyć, ugotować. Jajka ugotować na twardo . Wszystkie warzywa, ogórki i jajka pokroić w kostkę. Dodać kukurydzę i pokrojoną w kostkę cebulę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać majonez, wymieszać.
Tort malinowo-śmietanowy
Tort malinowo-śmietanowy
30 min. 8 łatwy
Głosów: 3
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza z szynką i...
30-60 min. 8 średni
Głosów: 633
Pierś z kurczaka nadziewana pesto z bazylii podawana z puree selerowym i z sosem czekoladowym
Pierś z kurczaka...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 1392
Niecodzienne Caprese zwieńczone spaghetti z pesto
Niecodzienne Caprese...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 13
Tarta z cukinią
Tarta z cukinią
30-60 min. 6 łatwy
Głosów: 6
Dorsz w gniazdku marchewkowym z grzankami i dresingiem jogurtowo-cytrynowo-miętowym
Dorsz w gniazdku...
30 min. 2 średni
Głosów: 11