Przepis konkursowy

DE VOLAIE Z DORSZA
Zdjęcie przepisu
Składniki:
2 MAŁE FILETY Z DORSZA ATLANTYCKIEGO,
1 MAŁA CZERWONA PAPRYKA,
2 PLASTRY ŻÓŁTEGO SERA,
4 DKG MASŁA MLECZNA DOLINA,
2 LIŚCIE SELERA,
PIEPRZ CYTRYNOWY ,SÓL,
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: JADWIGA (SŁAWA)
(Głosów: 5)


Zostań mistrzem kuchni

FILETY ODSĄCZYĆ W RĘCZNIKU PAPIEROWYM, POSYPAĆ PIEPRZEM CYTRYNOWYM I SOLĄ.NA FILETY ROZŁOŻYĆ PLASTRY SERA , SELER, SŁUPKI PAPRYKI, SŁUPKI MASŁA. UFORMOWAĆ ROLADKI. KAŻDĄ ROLADKĘ OBTOCZYĆ W MĄCE, ROZMĄCONYM JAJKU I BUŁCE TARTEJ. SMAŻYĆ NA ZŁOTO Z KAŻDEJ STRONY. PODAWAĆ Z ZIEMNIAKAMI I ULUBIONA SURÓWKĄ.
Musztardowa polędwiczka w towarzystwie kaszotto z kurkami
Musztardowa...
30-60 min. 2 średni
Głosów: 5
Malinowa rozkosz
Malinowa rozkosz
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 26
Wegański mus czekoladowy
Wegański mus czekoladowy
30 min. 4 łatwy
Głosów: 1006
Lekka chmurka tortowa
Lekka chmurka tortowa
30-60 min. 4 średni
Głosów: 11
Piersi kurczaka zapiekane pod szynką
Piersi kurczaka...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 100
Kurczak faszerowany pomidorami suszonymi i sałatka z roszponki
Kurczak faszerowany...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 2