Przepis konkursowy

MAKARON ZE SZPINAKIEM I SUSZONYMI POMIDORAMI
Zdjęcie przepisu
Składniki:
Szpinak baby Vital Fresh, 1 opakowanie
Makaron, 250 g
Suszone pomidory w oleju, 100 g
Masło klarowane Mleczna dolina, 1 łyżka stołowa
czosnek, 3-4 ząbki
cebula, 1 szt.
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Barbara (Warszawa)
(Głosów: 14)


Zostań mistrzem kuchni

Makaron ugotować wg przepisu. Na patelnię typu WOK włożyć łyżkę masła, obrane ząbki czosnku zmiażdżyć na roztopiony tłuszcz, dodać posiekaną cebulę, pomidory pokrojone w paski i część zalewy olejowej ze słoika, a potem szpinak. Jak szpinak zmięknie, dodać ugotowany makaron al dente. Podawać gorące! Smacznego!
Roladki drobiowe otulone suszonymi pomidorami i mozzarellą
Roladki drobiowe...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 21
Pizza 4 smaków
Pizza 4 smaków
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 7
Makaron ze szpinakiem, kurczakiem i mascarpone
Makaron ze szpinakiem,...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 2
Hamburger wołowy premium
Hamburger wołowy premium
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 73
Fantazja
Fantazja
30 min. 2 łatwy
Głosów: 785
Jesienna sałatka z nutką egzotyki
Jesienna sałatka z...
30-60 min. 6 łatwy
Głosów: 1589