Przepis konkursowy

MUSLI Z TRUSKAWKAMI
Zdjęcie przepisu
Składniki:
truskawki, 200g
jogurt naturalny typu greckiego, Tolonis, 400g
dowolne musli, 6 łyżek
migdały, łyżki
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Klaudia (Śrem)
(Głosów: 3)


Zostań mistrzem kuchni

Na suchej patelni uprażyć musli z migdałami, zostawić do ostygnięcia. Truskawki rozgnieść widelcem i ułożyć na dnie pucharka. Na truskawki wyłożyć jogurt, a sam wierzch posypać uprażonym musli z migdałami. Smacznego!
Zdrowa pizza
Zdrowa pizza
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 163
Leczo
Leczo
30 min. 4 łatwy
Głosów: 19
Grillowany łosoś w marynacie ziołowej podawany z makaronem nitki
Grillowany łosoś w...
30 min. 4 średni
Głosów: 20
Sernik z masą kajmakową na czekoladowym brownie
Sernik z masą...
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 69
Tarta z cukinią, ricottą i kwiatami cukinii
Tarta z cukinią,...
pow. 60 min. 6 średni
Głosów: 3624
Krokiety z kapustą i grzybami
Krokiety z kapustą i...
30 min. 8 średni
Głosów: 3686