Przepis konkursowy

MUSLI Z TRUSKAWKAMI
Zdjęcie przepisu
Składniki:
truskawki, 200g
jogurt naturalny typu greckiego, Tolonis, 400g
dowolne musli, 6 łyżek
migdały, łyżki
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Klaudia (Śrem)
(Głosów: 3)


Zostań mistrzem kuchni

Na suchej patelni uprażyć musli z migdałami, zostawić do ostygnięcia. Truskawki rozgnieść widelcem i ułożyć na dnie pucharka. Na truskawki wyłożyć jogurt, a sam wierzch posypać uprażonym musli z migdałami. Smacznego!
Tarta cynamonowa z jabłkami
Tarta cynamonowa z...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 271
Naleśniki z bananów
Naleśniki z bananów
30 min. 2 łatwy
Głosów: 65
Zupa krem z Porów
Zupa krem z Porów
30-60 min. 6 średni
Głosów: 197
Smażone lody
Smażone lody
pow. 60 min. 6 łatwy
Głosów: 1
Sernik grecki
Sernik grecki
30-60 min. 8 łatwy
Głosów: 18
Sernik na zimno w kolorach lata
Sernik na zimno w...
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 74