Przepis konkursowy

MUSLI Z TRUSKAWKAMI
Zdjęcie przepisu
Składniki:
truskawki, 200g
jogurt naturalny typu greckiego, Tolonis, 400g
dowolne musli, 6 łyżek
migdały, łyżki
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Klaudia (Śrem)
(Głosów: 3)


Zostań mistrzem kuchni

Na suchej patelni uprażyć musli z migdałami, zostawić do ostygnięcia. Truskawki rozgnieść widelcem i ułożyć na dnie pucharka. Na truskawki wyłożyć jogurt, a sam wierzch posypać uprażonym musli z migdałami. Smacznego!
Szarlotka z bitą śmietaną
Szarlotka z bitą śmietaną
30-60 min. 8 średni
Głosów: 86
Twister a la KFC
Twister a la KFC
30 min. 4 średni
Głosów: 16
Puszysty sernik
Puszysty sernik
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 27
Polędwiczki w sosie miodowo-musztardowym
Polędwiczki w sosie...
pow. 60 min. 4 łatwy
Głosów: 4544
Niecodzienne Caprese zwieńczone spaghetti z pesto
Niecodzienne Caprese...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 13
Szybka babka czekoladowa
Szybka babka czekoladowa
30-60 min. 8 łatwy
Głosów: 65