Przepis konkursowy

PYSZNIUTKA SAŁATKA ZIEMNIACZANO-WARZYWNA
Zdjęcie przepisu
Składniki:
majonez, 3 łyżki
jogurt naturalny typu greckiego. Tolonis, 3 łyżki
musztarda, 1 łyżka
ziemniaki ugotowane w mundurkach, 8 ziemniaków
rzodkiewka, 1 pęczek
ogórek świeży, 1 sztuka
posiekany koperek, 1 łyżka
posiekana natka pietruszki, 1 łyżka
posiekany szczypiorek, 1 łyżka
pieprz, 3 g
sól, 3 g
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 4
poziom trudności: łatwy
Autor: Zbigniew (Świebodzin)
(Głosów: 0)


Zostań mistrzem kuchni

Ziemniaki obierz, pokrój w kostkę, rzodkiewkę i ogórek w kosteczkę wymieszaj z koperkiem, natką pietruszki, szczypiorkiem, połącz z majonezem wymieszanym z jogurtem i musztardą, dopraw pieprzem i solą.
Tort czekoladowy z kremem wiśniowym
Tort czekoladowy z...
30 min. 8 średni
Głosów: 4
Ciasto kokosowe
Ciasto kokosowe
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 16
Sałatka z cykorii, kiełków rzodkiewki z rybnymi pulpecikami
Sałatka z cykorii,...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 605
Domowa pizza
Domowa pizza
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 1002
TORT KAWOWY
TORT KAWOWY
pow. 60 min. 8 łatwy
Głosów: 33
Tort malinowo czekoladowy
Tort malinowo czekoladowy
pow. 60 min. 8 trudny
Głosów: 25