Przepis konkursowy

PYSZNIUTKA SAŁATKA ZIEMNIACZANO-WARZYWNA
Zdjęcie przepisu
Składniki:
majonez, 3 łyżki
jogurt naturalny typu greckiego. Tolonis, 3 łyżki
musztarda, 1 łyżka
ziemniaki ugotowane w mundurkach, 8 ziemniaków
rzodkiewka, 1 pęczek
ogórek świeży, 1 sztuka
posiekany koperek, 1 łyżka
posiekana natka pietruszki, 1 łyżka
posiekany szczypiorek, 1 łyżka
pieprz, 3 g
sól, 3 g
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 4
poziom trudności: łatwy
Autor: Zbigniew (Świebodzin)
(Głosów: 0)


Zostań mistrzem kuchni

Ziemniaki obierz, pokrój w kostkę, rzodkiewkę i ogórek w kosteczkę wymieszaj z koperkiem, natką pietruszki, szczypiorkiem, połącz z majonezem wymieszanym z jogurtem i musztardą, dopraw pieprzem i solą.
Deser jogurtowy
Deser jogurtowy
30 min. 8 łatwy
Głosów: 1206
RAKOTKRUMPLI
RAKOTKRUMPLI
30-60 min. 6 średni
Głosów: 22
Lasagne inspirowana jesienią
Lasagne inspirowana...
pow. 60 min. 2 średni
Głosów: 3933
Tort śmietanowy z owocami
Tort śmietanowy z owocami
30-60 min. 8 średni
Głosów: 4215
Muffinki Czekoladowe
Muffinki Czekoladowe
30-60 min. 2 średni
Głosów: 2
Pierś kurczaka w musztardzie
Pierś kurczaka w...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 168