Przepis konkursowy

WŁOSKIE CAPRESE Z OLIWĄ Z OLIWEK EXTRA VIRGIN SOLEADA
Zdjęcie przepisu
Składniki:
Oliwa z Oliwek Extra Virgin Soleada, 10 łyżeczek
mozzarella Sottile Gusto, 2 opakowania
świeże pomidory , 3 sztuki
bazylia, wg uznania do dekoracji
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Kamil (Połaniec)
(Głosów: 6)


Zostań mistrzem kuchni

Pyszna przystawka ze słonecznej Italii, która mile zaskoczy każdego Twojego gościa, chwilka przygotowania, a smak niezapomniany. Pomidorki i mozzarellę Sottile Gusto kroimy w plasterki. Po wykonaniu tej czynności wykładamy na talerzyku na przemian,plasterek mozzarelli i plasterek pomidorka. Na dodatek wedle uznania najlepiej przystroić świeżą bazylią, po czym całość delikatnie polać oliwą z oliwek Extra Virgin. Smacznego!
Czekoladowa tarta z porzeczkami
Czekoladowa tarta z...
30-60 min. 8 średni
Głosów: 261
Malinowa panna cotta
Malinowa panna cotta
pow. 60 min. 6 trudny
Głosów: 131
Miodowa tarta migdałowo-orzechowo-rodzynkowa z sosem pomarańczowym i kiwi
Miodowa tarta...
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 1
Kruche ciasto z budyniowa pianką i malinami
Kruche ciasto z...
30 min. 8 łatwy
Głosów: 40
Kocie Oczka
Kocie Oczka
pow. 60 min. 8 łatwy
Głosów: 3
Polędwiczki w sosie miodowo-musztardowym
Polędwiczki w sosie...
pow. 60 min. 4 łatwy
Głosów: 4544