Przepis konkursowy

ZAWIJASKI Z SZYNKĄ I SEREM
Zdjęcie przepisu
Składniki:
ciasto francuskie, 1 opakowanie
szynka, 8 plastrów
ser żółty, 4 plastry lub starty
sół,
pieprz,
bazylia,
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 4
poziom trudności: łatwy
Autor: Agnieszka (Zawiercie)
(Głosów: 7)


Zostań mistrzem kuchni

Sposób wykonania: Rozwijamy ciasto francuskie i układamy na nim plastry wędliny. Posypujemy wszystko startym serem i przyprawami. Zwijamy w roladę wzdłuż dłuższego boku. Kroimy na około 2 cm paski. Wykładamy na blachę i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni około 15- 20 minut.
Muffinki Biedronki- błyskawiczne
Muffinki Biedronki-...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 16
Pierogi ze szpinakiem
Pierogi ze szpinakiem
30 min. 2 łatwy
Głosów: 14
Zapiekanka twarogowa z warzywami
Zapiekanka twarogowa z...
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 702
Domowa pizza
Domowa pizza
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 1002
Tosty francuskie z salsą pomidorową
Tosty francuskie z...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 712
Filet w warzywach
Filet w warzywach
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 2