Przepis konkursowy

RACUCHY Z NEKTARYNKAMI, JABŁKAMI I RODZYNKAMI
Zdjęcie przepisu
Składniki:
jogurt bananowy, 250 g
jajka Ale jaja, 2 szt.
mąka, 1,5 szkl.
proszek do pieczenia, 1 łyżeczka
jabłka, 2 szt.
nekarynki, 2 szt.
rodzynki, 75 g
olej, 0,5 szkl.
cukier puder, 2-3 łyżki
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Magdalena (Busko Zdrój)
(Głosów: 4022)


Zostań mistrzem kuchni

Jogurt miksujemy z jajkami, mąką, cukrem, solą i proszkiem do pieczenia, dodajemy rodzynki oraz pokrojone w kostkę jabłka i nektarynki, delikatnie mieszamy. Smażymy na złoto na rozgrzanym oleju. Posypujemy cukrem pudrem.
Makaron z tuńczykiem, szpinakiem i serem feta
Makaron z tuńczykiem,...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 3502
Zapiekana faszerowana papryka
Zapiekana faszerowana...
30-60 min. 8 średni
Głosów: 73
PIERŚ Z KURCZAKA W SOSIE SZPINAKOWO- ŚMIETANOWYM
PIERŚ Z KURCZAKA W...
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 2
Trufle z bialej czekolady
Trufle z bialej czekolady
30 min. 6 łatwy
Głosów: 121
Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem
Rolada szpinakowa z...
pow. 60 min. 8 łatwy
Głosów: 9
Kotlety z jajek
Kotlety z jajek
30-60 min. 6 łatwy
Głosów: 1078