Przepis konkursowy

ARTYSTYCZNY ŁAD
Zdjęcie przepisu
Składniki:
ćwiartka kurczaka, 2szt.
ryż, 100g
ogórek, 2 szt
pomidory w puszce, 1 sztuka
bazylia prymat, 10g
oregano, 10g
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 2
poziom trudności: średni
Autor: Katarzyna (Pajęczno)
(Głosów: 1099)


Zostań mistrzem kuchni

Gotujemy ryż. W naczyniu żaroodpornym z olejem smażymy ćwiartki kurczaka. Rozdrabniamy ogórek na talerz. Na patelnię wrzucamy pomidory w puszce, dodajemy oregano, bazylie, sól i pieprz i gotujemy. Potem pastę nakładamy na ryż i układamy fajnie na talerzu.
PIRAMIDKA
PIRAMIDKA
30 min. 8 łatwy
Głosów: 79
Sałatka z tuńczyka
Sałatka z tuńczyka
30 min. 4 łatwy
Głosów: 36
Bezglutenowy tort czekoladowo-bananowy
Bezglutenowy tort...
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 4132
Ciasto francuskie z malinami i białą czekoladą
Ciasto francuskie z...
30-60 min. 4 średni
Głosów: 198
Risotto z kurczakiem i warzywami
Risotto z kurczakiem i...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 33
Niby-Pizza pełna witamin
Niby-Pizza pełna witamin
30 min. 2 łatwy
Głosów: 1106