Przepis konkursowy

ARTYSTYCZNY ŁAD
Zdjęcie przepisu
Składniki:
ćwiartka kurczaka, 2szt.
ryż, 100g
ogórek, 2 szt
pomidory w puszce, 1 sztuka
bazylia prymat, 10g
oregano, 10g
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 2
poziom trudności: średni
Autor: Katarzyna (Pajęczno)
(Głosów: 1099)


Zostań mistrzem kuchni

Gotujemy ryż. W naczyniu żaroodpornym z olejem smażymy ćwiartki kurczaka. Rozdrabniamy ogórek na talerz. Na patelnię wrzucamy pomidory w puszce, dodajemy oregano, bazylie, sól i pieprz i gotujemy. Potem pastę nakładamy na ryż i układamy fajnie na talerzu.
Babeczki serowe w cieście filo
Babeczki serowe w...
30 min. 6 łatwy
Głosów: 181
KASZANKA POD KOŁDERKĄ
KASZANKA POD KOŁDERKĄ
30-60 min. 6 łatwy
Głosów: 69
Oszukańce
Oszukańce
pow. 60 min. 6 łatwy
Głosów: 36
Lody na słodkim musie z dyni
Lody na słodkim musie...
pow. 60 min. 4 łatwy
Głosów: 498
Tarta wytrawna z boczkiem i pomidorkami koktajlowymi
Tarta wytrawna z...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 2247
Trufle czekoladowe
Trufle czekoladowe
30 min. 4 łatwy
Głosów: 118