Przepis konkursowy

ARTYSTYCZNY ŁAD
Zdjęcie przepisu
Składniki:
ćwiartka kurczaka, 2szt.
ryż, 100g
ogórek, 2 szt
pomidory w puszce, 1 sztuka
bazylia prymat, 10g
oregano, 10g
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 2
poziom trudności: średni
Autor: Katarzyna (Pajęczno)
(Głosów: 1099)


Zostań mistrzem kuchni

Gotujemy ryż. W naczyniu żaroodpornym z olejem smażymy ćwiartki kurczaka. Rozdrabniamy ogórek na talerz. Na patelnię wrzucamy pomidory w puszce, dodajemy oregano, bazylie, sól i pieprz i gotujemy. Potem pastę nakładamy na ryż i układamy fajnie na talerzu.
Pęczak z grzybami
Pęczak z grzybami
30 min. 2 łatwy
Głosów: 7
Kotlet a la pizza
Kotlet a la pizza
30 min. 4 łatwy
Głosów: 17
Muffinki z suszonymi pomidorami, oliwkami i papryczką chilli
Muffinki z suszonymi...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 8
Ciasteczka śmietankowe
Ciasteczka śmietankowe
30 min. 8 łatwy
Głosów: 8
Szaszłyki po japońsku
Szaszłyki po japońsku
30 min. 2 łatwy
Głosów: 3813
CIASTO Z CIEPŁYMI LODAMI
CIASTO Z CIEPŁYMI LODAMI
pow. 60 min. 2 średni
Głosów: 6