Przepis konkursowy

CIASTO DROŻDŻOWE Z JABLKAMI
Zdjęcie przepisu
Składniki:
Mąka, 1kg
Jajka, 5
Drożdże, 1opak
Cukier, 1szkl
Jabłka, 2szt
Mleko, Pół szkl
Margaryną, 1szt
Śmietana, 1szt
Rodzynki, 30dkg
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 8
poziom trudności: łatwy
Autor: Aneta (Warszawa)
(Głosów: 16)


Zostań mistrzem kuchni

Zrobić zaczyn z ciepłego mleka łyżki cukru i połówki drożdży jak już wyrośnie ubić wszystkie składniki Jabłka kładziemy na wierzch Zawsze wychodzi !!
Pieczony pstrąg w ziołach
Pieczony pstrąg w ziołach
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 2
KURAK NA CHRUPIĄCEJ LODOWEJ
KURAK NA CHRUPIĄCEJ...
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 5
Czekoladowe ciastka z kremem
Czekoladowe ciastka z...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 6
Ciasto z ptasim mleczkiem
Ciasto z ptasim mleczkiem
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 149
Błyskawiczna patera
Błyskawiczna patera
30-60 min. 8 łatwy
Głosów: 18
Pizza najlepsza
Pizza najlepsza
pow. 60 min. 4 łatwy
Głosów: 31