Przepis konkursowy

PATERA PYSZNOŚCI
Zdjęcie przepisu
Składniki:
kiełbasa gospodarza, 1 opakowanie
kiełbaski drobiowe, 1 opakowanie
ser Radamer wędzony, 1 opakowanie
ser Camembert z ziołami, 1 opakowanie
szynka Prosciutto, 1 opakowanie
papryka czerwona, 1 sztuka
ogórek świeży, 1 sztuka
kiełki rzodkiewki Vital Fresh, 1 opakowanie
sałata lodowa, 2 liście
szczypior (opcjonalnie), 1 sztuka
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 6
poziom trudności: łatwy
Autor: Sandra (Dopiewiec)
(Głosów: 6)


Zostań mistrzem kuchni

Kiełbasę gospodarza pokroić w plastry. Kiełbaski drobiowe układamy w rządku. Układamy je na liściach sałaty lodowej (opcjonalnie). Ser radamer wędzony oraz camembert pleśniowy pokroić w paski. Paprykę oraz ogórka również kroimy w paski, ogórka możemy związać szczypiorkiem (opcjonalnie). Prosciutto zwijamy w ruloniki. Kiełki rzodkiewki efektownie rozrzucamy między innymi smakołykami. Gotowe! Smacznego!
Cukinia faszerowana kuskusem i warzywami
Cukinia faszerowana...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 538
Fritatta - czyli pomysł na jajka inaczej
Fritatta - czyli...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 4235
Pierożki ze szpinakiem
Pierożki ze szpinakiem
pow. 60 min. 4 średni
Głosów: 4000
Tilapia na czarnym ryżu
Tilapia na czarnym ryżu
30-60 min. 2 średni
Głosów: 9
Leczo
Leczo
30 min. 4 łatwy
Głosów: 19
Cygara mielone nadziewane szpinakiem i serem feta
Cygara mielone...
30-60 min. 4 średni
Głosów: 1209