Przepis konkursowy

PATERA PYSZNOŚCI
Zdjęcie przepisu
Składniki:
kiełbasa gospodarza, 1 opakowanie
kiełbaski drobiowe, 1 opakowanie
ser Radamer wędzony, 1 opakowanie
ser Camembert z ziołami, 1 opakowanie
szynka Prosciutto, 1 opakowanie
papryka czerwona, 1 sztuka
ogórek świeży, 1 sztuka
kiełki rzodkiewki Vital Fresh, 1 opakowanie
sałata lodowa, 2 liście
szczypior (opcjonalnie), 1 sztuka
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 6
poziom trudności: łatwy
Autor: Sandra (Dopiewiec)
(Głosów: 6)


Zostań mistrzem kuchni

Kiełbasę gospodarza pokroić w plastry. Kiełbaski drobiowe układamy w rządku. Układamy je na liściach sałaty lodowej (opcjonalnie). Ser radamer wędzony oraz camembert pleśniowy pokroić w paski. Paprykę oraz ogórka również kroimy w paski, ogórka możemy związać szczypiorkiem (opcjonalnie). Prosciutto zwijamy w ruloniki. Kiełki rzodkiewki efektownie rozrzucamy między innymi smakołykami. Gotowe! Smacznego!
PIZZA JAGLANA - bezglutenowa
PIZZA JAGLANA -...
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 50
Nadziane marchewki :)
Nadziane marchewki :)
pow. 60 min. 6 średni
Głosów: 434
Tilapia Sous Vide z puree z buraka na miętowym sosie z pianą z syropu z arbuza , jogurtem i kwiatami jadalnymi
Tilapia Sous Vide z...
pow. 60 min. 2 trudny
Głosów: 85
Nadziewana Francuzeczka mięsem mielonym i szpinakiem
Nadziewana...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 3940
Risotto z borowikami
Risotto z borowikami
30-60 min. 4 średni
Głosów: 252
Ramki z ciasta francuskiego wypełnione pysznościami
Ramki z ciasta...
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 2017