Przepis konkursowy

POMIDORKI FASZEROWANE
Zdjęcie przepisu
Składniki:
pomidory średnie, 3 szt.
szynka maślana Sokołów ,
serek topiony, 1 szt.
ser żółty , 10 dag.
jogurt naturalny grecki, 1 szt.
pietruszka,
szczypiorek,
pieprz,
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Renata (Siemkowice)
(Głosów: 16)


Zostań mistrzem kuchni

Umyte pomidory wydrąż .Serek topiony połącz z jogurtem naturalnym greckim ,pokrojoną w paseczki szynką ,pietruszką .Napełnij pomidory farszem .Wierzch posyp startym żółtym serem .Ułóż na blaszkę , uprzednio wyłożoną folią aluminiową .Piec w piekarniku w temperaturze 160 stopni przez 20 min .Upieczone pomidory oprósz szczypiorkiem oraz pieprzem świeżo zmielonym .
Sałatka z chińskiej zupki
Sałatka z chińskiej zupki
30 min. 6 łatwy
Głosów: 94
Ciasto z malinami
Ciasto z malinami
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 2
Filet z piersi kurczaka na czerwonym ryżu
Filet z piersi...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 4071
Ciasto drożdżowe z jablkami
Ciasto drożdżowe z...
30 min. 8 łatwy
Głosów: 16
Czekoladowe Muffiny z kremem
Czekoladowe Muffiny z...
30-60 min. 8 średni
Głosów: 4020
Serowa rolada z filetem z kurczaka
Serowa rolada z...
30-60 min. 8 średni
Głosów: 0