Przepis konkursowy

POMIDORKI FASZEROWANE
Zdjęcie przepisu
Składniki:
pomidory średnie, 3 szt.
szynka maślana Sokołów ,
serek topiony, 1 szt.
ser żółty , 10 dag.
jogurt naturalny grecki, 1 szt.
pietruszka,
szczypiorek,
pieprz,
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Renata (Siemkowice)
(Głosów: 16)


Zostań mistrzem kuchni

Umyte pomidory wydrąż .Serek topiony połącz z jogurtem naturalnym greckim ,pokrojoną w paseczki szynką ,pietruszką .Napełnij pomidory farszem .Wierzch posyp startym żółtym serem .Ułóż na blaszkę , uprzednio wyłożoną folią aluminiową .Piec w piekarniku w temperaturze 160 stopni przez 20 min .Upieczone pomidory oprósz szczypiorkiem oraz pieprzem świeżo zmielonym .
Sernik z adwokatem i czekoladą
Sernik z adwokatem i...
30-60 min. 8 łatwy
Głosów: 2151
BABECZKI NIESPODZIANKI
BABECZKI NIESPODZIANKI
30-60 min. 6 łatwy
Głosów: 70
Tortilla Kasi
Tortilla Kasi
30 min. 2 łatwy
Głosów: 184
Serowe papryczki
Serowe papryczki
30 min. 4 łatwy
Głosów: 21
Muszle z mięsem mielonym
Muszle z mięsem mielonym
pow. 60 min. 4 średni
Głosów: 61
Gołąbki w sosie śmietanowo- pieczarkowym
Gołąbki w sosie...
30-60 min. 4 średni
Głosów: 13