Przepis konkursowy

ROLOWANE TOSTY
Zdjęcie przepisu
Składniki:
Chleb tostowy, 5 kormek
Ser w platerkach, 5 plastrów
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Damian (Zielona Góra)
(Głosów: 7)


Zostań mistrzem kuchni

Przygotowanie: Wałkujemy tosty na płasko, później obcinamy skórkę nakładamy na tosta ser, zwijamy w rulonik, na rozgrzaną patelnię wkładamy nasz zawinięty w tosta ser smażymy, aż do zabarwienia. Tosty kładziemy na talerzu i podajemy z ulubionym dipem. Rolowane tosty są idealną przekąska na imprezę i na pewno zaskoczą niejednego gościa. ;-)
Biszkopt miodowy z masą grysikową
Biszkopt miodowy z...
30-60 min. 8 średni
Głosów: 134
złota kurka bez piórka
złota kurka bez piórka
30 min. 2 łatwy
Głosów: 2
Miodowe brokuły
Miodowe brokuły
30 min. 2 łatwy
Głosów: 33
Naleśniki ze szpinakiem na ostro
Naleśniki ze...
30-60 min. 6 łatwy
Głosów: 11
Leśny mech
Leśny mech
pow. 60 min. 8 łatwy
Głosów: 402
Sałatka z kapusty pekińskiej z kurczakiem
Sałatka z kapusty...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 216