Przepis konkursowy

ROLOWANE TOSTY
Zdjęcie przepisu
Składniki:
Chleb tostowy, 5 kormek
Ser w platerkach, 5 plastrów
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Damian (Zielona Góra)
(Głosów: 7)


Zostań mistrzem kuchni

Przygotowanie: Wałkujemy tosty na płasko, później obcinamy skórkę nakładamy na tosta ser, zwijamy w rulonik, na rozgrzaną patelnię wkładamy nasz zawinięty w tosta ser smażymy, aż do zabarwienia. Tosty kładziemy na talerzu i podajemy z ulubionym dipem. Rolowane tosty są idealną przekąska na imprezę i na pewno zaskoczą niejednego gościa. ;-)
Wieża wołowa-tatar z dodatkami
Wieża wołowa-tatar z...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 3
Placuszki ziemniaczane
Placuszki ziemniaczane
30-60 min. 8 średni
Głosów: 132
Trzy czekolady
Trzy czekolady
30 min. 8 łatwy
Głosów: 25
Sałatka ze szpinaku pod sosem vinegret
Sałatka ze szpinaku...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 14
ROLADKI Z CHRZANOWYM FARSZEM
ROLADKI Z CHRZANOWYM...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 4
Ciastko w wiśniowym sadzie
Ciastko w wiśniowym...
pow. 60 min. 4 średni
Głosów: 667