Przepis konkursowy

SAŁATKA ZE SZPINAKU POD SOSEM VINEGRET
Zdjęcie przepisu
Składniki:
szpinak, 100 g
ser feta , 60 g
pomidorki koktajlowe , 10 szt
pestki dyni, garść
pestki słonecznika, garść
sos francuski vinegret, 1 opakowanie
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Joanna (Koszalin)
(Głosów: 14)


Zostań mistrzem kuchni

Szpinak myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Na patelni bez oleju prażymy pestki dyni i słonecznika. Pomidorki kroimy w ósemki. Kroimy fetę na nieduże kawałki. Sos rozpuszczamy w wodzie i oliwie (ja kupuję gotowe!) i polewamy sałatkę.
Twister a la KFC
Twister a la KFC
30 min. 4 średni
Głosów: 16
Cukinia faszerowana kuskusem i warzywami
Cukinia faszerowana...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 538
Klopsiki w cukini
Klopsiki w cukini
30-60 min. 6 średni
Głosów: 3719
Owsiane ciasteczka-dietetyczna słodycz
Owsiane...
30 min. 8 łatwy
Głosów: 17
Zapiekanka warzywna z kurczakiem w sosie jogurtowym
Zapiekanka warzywna z...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 12
Tort leśny mech
Tort leśny mech
30-60 min. 8 średni
Głosów: 2