Przepis konkursowy

SAŁATKA ZE SZPINAKU POD SOSEM VINEGRET
Zdjęcie przepisu
Składniki:
szpinak, 100 g
ser feta , 60 g
pomidorki koktajlowe , 10 szt
pestki dyni, garść
pestki słonecznika, garść
sos francuski vinegret, 1 opakowanie
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Joanna (Koszalin)
(Głosów: 14)


Zostań mistrzem kuchni

Szpinak myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Na patelni bez oleju prażymy pestki dyni i słonecznika. Pomidorki kroimy w ósemki. Kroimy fetę na nieduże kawałki. Sos rozpuszczamy w wodzie i oliwie (ja kupuję gotowe!) i polewamy sałatkę.
Kurczak po tajsku z mleczkiem kokosowym
Kurczak po tajsku z...
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 29
Szpinakowa tabularaza
Szpinakowa tabularaza
30 min. 2 łatwy
Głosów: 1428
Cynamonowe croissants z czekoladą
Cynamonowe croissants...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 203
Grzanki z krewetkami i jajkiem sadzonym
Grzanki z krewetkami i...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 311
Ciasto z pianką budyniową i malinami
Ciasto z pianką...
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 253
Fritatta - czyli pomysł na jajka inaczej
Fritatta - czyli...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 4235