Przepis konkursowy

SAŁATKA JARZYNOWA
Zdjęcie przepisu
Składniki:
Marchew, 3 szt.
Pietruszka, 2 szt.
Seler, 1/2 szt.
Ziemniak, 2 szt.
Ogórek kiszony, 3 szt.
Kukurydza konserwowa, 300g
Jajko Ale Jaja, 2 szt.
Cebula, 1 szt.
Majonez, 250g
Sól , pieprz,
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Katarzyna (Poznań)
(Głosów: 14)


Zostań mistrzem kuchni

Warzywa obrać, umyć, ugotować. Jajka ugotować na twardo . Wszystkie warzywa, ogórki i jajka pokroić w kostkę. Dodać kukurydzę i pokrojoną w kostkę cebulę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać majonez, wymieszać.
Sernik z kokosową nutą, malinami i malinowym ganache
Sernik z kokosową...
pow. 60 min. 8 łatwy
Głosów: 22
Szpinakowe słońce na francuskim cieście
Szpinakowe słońce na...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 78
Pieczona papryka z kaszą
Pieczona papryka z kaszą
pow. 60 min. 4 łatwy
Głosów: 31
ZAPIEKANKA Z WARZYWAMI
ZAPIEKANKA Z WARZYWAMI
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 134
Jabłecznik Bonjure
Jabłecznik Bonjure
pow. 60 min. 6 średni
Głosów: 4206
Domowy Jabłecznik
Domowy Jabłecznik
pow. 60 min. 8 łatwy
Głosów: 13