Przepis konkursowy

SAŁATKA JARZYNOWA
Zdjęcie przepisu
Składniki:
Marchew, 3 szt.
Pietruszka, 2 szt.
Seler, 1/2 szt.
Ziemniak, 2 szt.
Ogórek kiszony, 3 szt.
Kukurydza konserwowa, 300g
Jajko Ale Jaja, 2 szt.
Cebula, 1 szt.
Majonez, 250g
Sól , pieprz,
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Katarzyna (Poznań)
(Głosów: 14)


Zostań mistrzem kuchni

Warzywa obrać, umyć, ugotować. Jajka ugotować na twardo . Wszystkie warzywa, ogórki i jajka pokroić w kostkę. Dodać kukurydzę i pokrojoną w kostkę cebulę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać majonez, wymieszać.
Przekładana kostka cappuccino
Przekładana kostka...
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 31
Placuszki z piersi
Placuszki z piersi
30 min. 6 łatwy
Głosów: 3
Francuskie makaroniki z mascarpone i kremem czekoladowo-orzechowym
Francuskie makaroniki...
pow. 60 min. 4 łatwy
Głosów: 4731
Pizza na cieście drożdżowym
Pizza na cieście...
pow. 60 min. 4 średni
Głosów: 1
Sałatka z kurczakiem
Sałatka z kurczakiem
30 min. 2 łatwy
Głosów: 28
Gulasz z kurczaka, szpinaku I suszonych pomidorów
Gulasz z kurczaka,...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 16