Przepis konkursowy

SEROWE PAPRYCZKI
Zdjęcie przepisu
Składniki:
ser gouda, 60 g
papryka czerwona, 5 szt.
jajka, 4 szt.
sól, szczypta
masło, 100 g
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 4
poziom trudności: łatwy
Autor: Angelika (Bytom)
(Głosów: 21)


Zostań mistrzem kuchni

Upieczoną paprykę obrać ze skórki, pokroić wzdłuż na pół, wyciąć pestki i gąbczasty miąższ. Ser utrzeć na tarce i wymieszać z roztrzepanymi jajkami, posolić. Każdą papryczki napełnić farszem. Ułożyć na żaroodpornym naczyniu. Na wierzch i spód położyć kawałki masła. Piec 30 minut w 180 stopniach.
Tymiankowa polędwiczka wieprzowa w cieście francuskim
Tymiankowa polędwiczka...
pow. 60 min. 4 średni
Głosów: 1036
Wieniec ryżowy
Wieniec ryżowy
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 4275
Filet z dorsza z warzywami
Filet z dorsza z...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 75
Złota lawina szczęścia
Złota lawina szczęścia
30 min. 2 łatwy
Głosów: 316
Pierożki z pieca
Pierożki z pieca
30-60 min. 8 średni
Głosów: 9
Tilapia z sosem balsamicznym i sałatką z szynki parmeńskiej
Tilapia z sosem...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 17