Przepis konkursowy

PASTA JAJECZNA
Zdjęcie przepisu
Składniki:
jajko Ale Jaja, 4 szt.
ser żółty Światowid, 50 g
majonez, 2 łyżki
szczypiorek, 1 łyżka
maggi,
słodka papryka,
sól , pieprz,
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Katarzyna (Poznań)
(Głosów: 1)


Zostań mistrzem kuchni

Jajka ugotować na twardo. Ser żółty zetrzeć na tarce. Jajka pokroić w drobną kostkę, dodać starty ser, posiekany szczypiorek i majonez. Doprawić do smaku, wymieszać.
Świnki w błotku
Świnki w błotku
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 9
Dorada po tajsku
Dorada po tajsku
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 679
Szarlotka z papierówkami
Szarlotka z papierówkami
30-60 min. 6 łatwy
Głosów: 59
Zupa z soczewicy z pieczoną papryką
Zupa z soczewicy z...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 21
Pizza z młodą cukinią, szpinakiem i mozarellą
Pizza z młodą cukinią,...
30-60 min. 4 średni
Głosów: 74
Czekoladowe ciastka z kremem
Czekoladowe ciastka z...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 6