Przepis konkursowy

PASTA JAJECZNA
Zdjęcie przepisu
Składniki:
jajko Ale Jaja, 4 szt.
ser żółty Światowid, 50 g
majonez, 2 łyżki
szczypiorek, 1 łyżka
maggi,
słodka papryka,
sól , pieprz,
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Katarzyna (Poznań)
(Głosów: 1)


Zostań mistrzem kuchni

Jajka ugotować na twardo. Ser żółty zetrzeć na tarce. Jajka pokroić w drobną kostkę, dodać starty ser, posiekany szczypiorek i majonez. Doprawić do smaku, wymieszać.
Grillowane drobiowe sakiewki i pełnoziarnisty makaron z pesto
Grillowane drobiowe...
pow. 60 min. 4 średni
Głosów: 121
Schabowe zapiekane z oliwkami
Schabowe zapiekane z...
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 9
Penne z łososiem i kaparami
Penne z łososiem i...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 4
Tarta z masą kokosową, borówkami i limonką
Tarta z masą kokosową,...
30-60 min. 4 średni
Głosów: 28
Kopytka  z greckim jogurtem
Kopytka z greckim...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 3
Wykwintna wołowina
Wykwintna wołowina
pow. 60 min. 4 średni
Głosów: 11